FAQ


Het is de combinatie van het kado met de juiste boodschap. Hieronder geef ik je kado en tekst advies bij de meest gestelde vragen. Staat jouw situatie of vraag niet bij? Stuur mij dan een bericht op info@beterschapje.nl en ik help je graag met het vinden van het juiste kado en boodschap! 

WAT STUUR JE IEMAND...

...DIE NET TE HOREN HEEFT GEKREGEN DAT ZE ONGENEESLIJK ZIEK IS? 
KADO
Krachtthee ; thee is een neutraal kado. Thee geeft troost. 
TEKST We zijn enorm verdrietig en geschrokken van het nieuws. Hierbij sturen we je een beetje extra kracht toe om dit vreselijke nieuws een plek te kunnen geven. We denken elke dag aan je! 

... DIE CHEMO BEHANDELINGEN MOET ONDERGAAN? 
KADO
Omslagdoek met zakken: Deze sjaal heb ik zelf veel om gehad tijdens mijn chemo's. Het is heel fijn om een sjaal bij je te hebben; om op of onder te liggen, iets vertrouwds bij je hebben of gewoon omdat het warmte geeft. Bij chemo's moet je lang wachten en dan is het fijn dat je in deze zakken je telefoon en een boekje mee kan nemen. Of je stopt je handen erin als ze koud zijn. 
TEKST: Ik wil je heel veel sterkte en kracht wensen, om de komende tijd door te komen. Deze omslagdoek geeft je hopelijk wat steun en warmte tijdens de ziekenhuis bezoeken.

...DIE NET TE HOREN GEKREGEN DAT ZE ERNSTIG ZIEK IS?
KADO : de tekst "ik denk aan je", is altijd fijn om te sturen. 
Quote sticker : #ikdenkaanje
Droogbloemkaart met de tekst: "in gedachten dichtbij".
Kaarsje in giftbag met de tekst "omdat ik aan je denk" . 

..WAARVAN HUN KIND ERNSTIG ZIEK IS?
Ik heb deze vraag vaak gekregen en het is vreselijk lastig. Wat ik adviseer is om de moeder even iets te sturen waar je blij van wordt. Er wordt al zoveel van haar gevraagd. 
KADO
Een hamsa armbandje, dat staat voor bescherming, liefde en rust.
Lief keramieke symbolisch engeltje met een lieve tekst. 
Kopje thee helpt altijd 
TEKST: Een hart onder de riem voor de beste moeder die er is. Dit kadootje is voor jou, zodat jij je staande kan houden in deze roerige tijd. 

...DIE EEN BORST AMPUTATIE OF RECONSTRUCTIE KRIJGT?
KADO
Hart kussen Dit kussen is echt heel fijn na een borstoperatie. Ik gebruikte hem toen ik weer mocht autorijden. En legde hem dan onder mijn borst en dan de gordel erover.  Ook heel fijn om mee te slapen, want je durft en het voelt heel onprettig om op je zij te liggen. Als je dit kussen onder je borst legt, precies in de U (bovenkant van het hartje) dan ligt dat heel fijn. 

.. DIE EEN BURN-OUT HEEFT? 
Als iemand vooral even heel veel rust moet nemen, dan is een edelsteen die ontspanning geeft een goed kado. Zoals deze edelsteenkaart of deze giftbag met edelstenen. 
Maar vaak zit iemand ook mentaal er even doorheen, dan is dit kleine boekje speciaal geschreven voor mensen die een burnout hebben. Of geef iemand een afstandsknuffel met deze prehniet edelsteen  of een hart onder de riem met dit kussen. 
Hoop kan ook een mooi kado zijn, voor als je in een donkere tijd in je leven zit. Zoals bijvoorbeeld met deze regenboog puzzel, een teken van hoop en een fijne afleiding. 

...DIE DOOR EEN SCHEIDING HEEN GAAT?
Een periode van afscheid, verdriet, moed en doorzetten. Deze ketting met een bij en de edelsteen carneool staat voor transformatie en moed. 
Deze tangram puzzel maakt een hart, om het gebroken hart weer heel te zien worden. 
Deze edelsteen brengt geluk, houdt hem dichtbij je zodat je hopelijk snel weer geluk kunt voelen. 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd